HRVATSKA ZNA KAKO JE TO

Ova informacija dotući će grčke igrače; tužna situacija za domaćina...

12.11.2017 u 16:06

Bionic
Reading

Danas pada odluka između Grčke i Hrvatske (20.45 sati) o putniku na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, ali je rezultat iz prvog dvoboja ohladio temperamentnog domaćina

Hrvatska je na Maksimiru svladala Grčku 4:1 te dokazala kako je puno kvalitetnija reprezentacija, a velika tri pogotka prednosi izgledaju kao nemoguća misija i za domaće navijače.

Iako su i naši mediji najavljivali pakao, a hrvatski reprezentativci u izjavama isticali vruću atmosferu u Pireju, ona na stadionu Karaiskakis nije ni približno luda kao kada igra Olympicaos.

Osim toga upravo navijači pirejskog prvoligaša nisu u dobrim odnosima s Grčkim nogometnim savezom, slična priča kao kod nas, a kada tome dodate i negativan rezultat, jasno je da se za uzvrat nije tražila karta više i da je domaćin bez svojeg najjačeg aduta - 12. igrača!

  • +19
Trening hrvatske reprezentacije u Pireju Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ulaznice se prodaju i u nedjelju (kapacitet je 32 tisuće), a prema nekim informacijama koje se vrte na grčkim portalima i forumima lako bi se moglo dogoditi da se na stadionu ne pojave čak ni oni koji su kupili ulaznice prije nego što je odigran prvi susret.

  • +55
Kvalifikacije za SP 2018., Hrvatska - Grčka Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC

Dakle, moguće je da na stadionu dođe znatno manje gledatelja nego što je prodano ulaznica, a najcrnja predviđanja za Grke idu tako daleko da će samo 10-ak tisuća navijača biti na Karaiskakisu (iako je za incident dovoljan samo jedan glupan).

I oni su prekržili svoju reprezentaciju prije posljednjih 90 minuta.

  • +10
Navijači na Maksimiru, Hrvatska - Grčka, 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL