JE LI VRIME?

Ova će 'napalm bomba' iz Italije zapaliti Dalmaciju: Perišić se vraća u Hajduk!

06.07.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Gianluca Di Marzio jedan je od najpouzdanijih talijanskih novinara, a zadnja informacija koju je objavio zapalit će Dalmaciju i vojsku Hajdukovih navijača u Hrvatskoj izvan nje.

'Ivan Perišić je odlučan vratiti se u Split s obitelji', tvrdi Di Marzio.

Prema njegovim tvrdnjama Perišić će raskinuti ugovor s engleskim Tottenhamom i potpisati za Hajduk.

Kao što je poznato nezamjenjivi Dalićev Vatreni ugovorom je vezan za Tottenham do sljedećeg ljeta

Svojevremeno je i talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano najavio je da će Ivan Perišić ovoga ljeta napustiti Tottenham, i da njegov povratak u Hajduk nije isključen.

Ivan je pun snage, igra vrhunski nogomet i realnost je novi dobar ugovor vani, ali nismo svi isto baždareni i možda stvarno na naplatu dolaze dugogodišnji pozivi navijača koji kažu: Ivane, vrime je!

Tijekom odmora Perišić je trenirao u Splitu i lako moguće u svojoj 35. godini donio konačnu odluku.

Istina je da ponuda ne nedostaje, ali Perišić se čini kao jedan od onih koji drže do dane riječi, a akon osvojene bronce u Rusiji 2018. razdraganim navijačima na splitskoj rivi je rekao:

'Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim Bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija'.

Njegov povratak na Poljud značajno bi podignuo i razinu popularnosti SuperSport HNL-a. Je li vrime?