AKO PITATE TURKE...

Hajduk i Perišić opet su u istoj rečenici. Je li stiglo vrijeme povratka na Poljud?

30.06.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Sve je zanimljivije stanje na nogometnoj tržnici. Teško je razaznati vijest koja je tu zbog dizanja cijene igraču, a koja zbog vjerodostojne informacije

Sve je zanimljivije stanje na nogometnoj tržnici. Teško je razaznati vijest koja je tu zbog dizanja cijene igraču, a koja zbog vjerodostojne informacije.

U moru provjerenih i neprovjerenih informacija jedna će posebno rasplamsati atmosferu među navijačima Hajduka. Naime, turski Nexus Sports je objavio informaciju kako su Hajduk i Ivan Perišić u pregovorima, preciznije kako je Hajduk izašao s ponudom, a Perišić ju pozdravio.

Ona o dimu i vatri ovdje drže vodu zbog Perišićeve izjave tijekom proslave srebra osvojenog u dresu hrvatske reprezentacije 2018. Prošlo je od tada pet godina. Ivan je imao pet odličnih sezona s dobrim ugovorima, uzeo je svjetsku broncu u Kataru, a potom i srebro u Ligi nacija, a u veljači će napuniti 35 godina.

'Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija', rekao je svojevremeno Ivan.

Svojevremeno je i talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano najavio je da će Ivan Perišić ovoga ljeta napustiti Tottenham, i da njegov povratak u Hajduk nije isključen, premda je njegova cijena prema Transfermarktu 7 milijuna eura.

Ivan je pun snage, igra vrhunski nogomet i realnost je novi dobar ugovor vani, ali nismo svi isto baždareni i možda stvarno na naplatu dolate dugogodišnji pozivi navijača koji kažu: Ivane, vrime je!