zanimljivo društvo

Ivan Perišić ovom je fotografijom zaludio navijače; je li otkrio gdje nastavlja karijeru?

27.06.2023 u 12:20

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) s obitelji se odmara u Turskoj, a za sada još nije poznato hoće li odraditi posljednju godinu ugovora s Tottenhamom ili će potražiti novi klub. No, jedna fotografija s odmora možda otkriva njegove planove...

Ivan Perišić (34) je na više nego zasluženom odmoru u Turskoj, a sada se hrvatski reprezentativac oglasio na društvenim mrežama te objavio fotografiju na kojoj se okupilo zanimljivo društvo.

Naime, Perišić je na odmoru odigrao partiju njemu omiljene odbojke na pijesku, a na terenu su se našle još neki nogometni velikani. Osim našeg 'vatrenog' tu su bili i legendarni turski nogometaši Arda Turan, Irfan Kahveci i Emre Belozoglu. Belozoglu je trenutno trener İstanbul Basaksehira gdje igra Turan, dok je Kahveci nogometaš Fenerbahčea.

Ova je fotografija odmah izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, a turski su navijači odmah krenuli 'u akciju'. Naime, engleski mediji bliski momčadi Tottenhama tvrde kako se novi trener 'spursa' Ange Postecoglou u ljetnom prijelaznom roku želi riješiti nekoliko igrača, a među njima je i naš Ivan Perišić koji s Tottenhamom ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Jasno je da su odmah krenule priče i kombinacije o tome gdje će Perišić nakon Londona, isprva se spominjao povratak u redove milanskog Intera, bilo je navodno i poziva iz bogatih klubova Saudijske Arabije, među zainteresiranim klubovima je i turski velikan Fenerbahče. No, tu je i 'tiha patnja', mogući povratak Ivana Perišića u Hajduk...

Mnogi se sada s pravom pitaju je li Ivan Perišić ovom fotografijom najavio gdje nastavlja karijeru.