UOČI NORVEŠKE

Otvoreni trening razveselio navijače, Modrić ga propustio

24.03.2015 u 09:31

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u ponedjeljak otvoreni trener na igralištu Hitrec-Kacian, na kojem se okupilo oko 1500 navijača…

Na igralištu Hitrec-Kacian okupilo se mnoštvo navijača koji su pljeskom dočekali hrvatske reprezentativce, a nakon kratkog regeneracijskog treninga, igrači su se družili s mladim navijačima, fotografirali se i podijelili autograme. Badel, Santa i Mlinar pobrinuli su se za gostoprimstvo navijača s hranom i pićem, a volonteri HNS-a podijelili su navijačima prigodne poklone.

Što se samog treninga tiče, bio je nakon El Clasica pošteđen Luka Modrić koji je samo pozdravio navijače i otišao u hotel, dok je Vedran Ćorluka trenirao odvojeno. Domagoj Vida i Mario Mandžukić koji se još oporavljaju od ozljeda radili su bez lopte.

Što se prodaje ulaznica za Norvešku tiče, usprkos visokim cijenama ulaznica iz HNS-a potvrđuju da je prodano oko 7500 ulaznica.

A dok Niko Kovač trenira sa svojim igračima, predsjednik HNS-a Davor Šuker nalazi se u Beču gdje će ovog utorka saznati hoće li biti primljen u Izvršni odbor Uefe.