DIJALOG NA TERENU

Otkriveno što je Ronaldo rekao Baleu nakon velike pobjede

07.07.2016 u 10:19

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo kaže da je čestitao Garethu Baleu na velikom uspjehu njegove reprezentacije u razgovoru koji su kamere zabilježile nakon utakmice...

Portugal je u srijedu srušio snove Velšana o senzacionalnom osvajanju Eura. Ronaldo i Nani bili su strijelci u drugom poluvremenu, a njihova reprezentacija po prvi put nakon 12 godina igrat će jedno veliko finale.

Uoči, za vrijeme i nakon susreta Portugala i Walesa najveću pozornost privlačio je duel Cristiana Ronalda i Garetha Balea, suigrača iz Reala koji nisu najbolji prijatelji u svlačionici. Dvoboj je na kraju pripao Portugalcu koji je zabio i pogodak, a nakon susreta otkrio je sadržaj razgovora dvije zvijezde zabilježen kamerama.

'Čestitao sam njemu i Walesu na fantastičnom putu koji su prošli na Euru. Velšani su najveće otkriće turnira. Bio je to normalan razgovor, a dodatne detalje ne bih iznosio,' rekao je Cristiano Ronaldo pa se osvrnuo na svojih devet golova na Europskim prvenstvima kojima se izjednačio na vrhu povijesne ljestvice s Platinijem:

'Takvi rekordni dolaze prirodnim putem, vjerujte mi. Nije to bila nikakva opsesija. Ja sam već i tako mnoge rekorde srušio, no važnije je da ovaj san i dalje živi. Već dugo govorim da želim nešto osvojiti s Portugalom, a sad smo udaljeni jedan korak.'

'Ronaldo je prirodni strijelac i to je ponovo potvrdio. Teško je biti sretan jer se poraz upravo dogodio, ali proživjeli smo jedno strastveno putovanje i ovo iskustvo bilo je nevjerojatno. Jedan od trenutaka u životu koji nikad nećemo zaboraviti,' rekao je nakon utakmice pak Gareth Bale.