praznovjerje ili...?

Otkrivena velika tajna Cristiana Ronalda! Evo što na sve to kaže karizmatični Portugalac

10.03.2017 u 17:02

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo jedan je od promotora Kupa konfederacija koji će se igrati u lipnju ove godine kao predigra Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji. Portugalac se fotografirao s peharom namijenjenim pobjednicima, no nije ga želio primiti u ruke...

Ta je Ronaldova odluka iznenadila organizatore i čelnike Fife koji su se ponadali da će imati sjajne fotografije jednog od najboljih svjetskih nogometaša s trofejom... Na sveopće razočaranje, Ronaldo je ostao pri svojoj odluci, divio se peharu, kružio oko njega, ali dotaknuo ga - nije!

'Nikad, ali baš nikad ne dodirujem trofeje koje nisam osvojio!', pojasnio je Cristiano Ronaldo i nastavio:

'Znate, to donosi nesreću!'

Praznovjerje? Hm, nije Cristiano ni prvi ni posljednji, dapače ima puno praznovjernijih sportaša. Ovo je još nekako ispalo i simpatično, čovjek jednostavno ne želi dodirivati nešto što nije njegovo, što nije osvojio. Pošteno...

'Trofej izgleda spektakularno! Prelijep je! Ali neću ga dirati', ponavljao je Ronaldo dok je kružio oko pehara.

Autor: Youtube

'Nikad ne znaš, možda ću ga ipak imati u rukama. Da, naravno da ga želim osvojiti! Bilo bi to ostvarenje još jednog sna. Pa trofeji su tu da ih se osvaja', kaže Ronaldo koji će u Kupu konfederacija u lipnju ove godine u Rusiji predvoditi reprezentaciju europskih prvaka Portugalaca. Uz njih će u skupini biti domaćin Rusija, Meksiko i Novi Zeland. U drugoj je skupini svjetski prvak Njemačka te Čile, Australija i Kamerun.

'Ne mogu ništa obećati, ali bilo bi lijepo da Portugal osvoji Kup konfederacija... Ima još vremena do tada', zaključio je Cristiano Ronaldo.