'KRALJEVI' IMAJU METE

Otkrivena Realova tajna akcija u Premiershipu, no možda ni stotine milijuna eura nisu dovoljne

16.05.2018 u 08:01

Bionic
Reading

Real Madrid će pojačanja za sljedeću sezonu potražiti u najbogatijoj ligi svijeta – Premiershipu, a to neće biti jeftino za 'kraljevski klub'

Real je ove sezone u prvenstvu debelo zaostao za prvakom Barcelonom i jasno je da su u svlačionici na Santiago Bernabeu promjene neizbježne.

Puno se proteklih tjedana pisalo o poslu vrijednom pola milijarde eura odnosno kupovini Neymara (PSG) i Mohameda Salaha (Liverpool), ali ta dva transfera neće biti lako realizirati pa se predsjednik 'kraljeva' Florentino Perez polako okreće nekim drugim imenima.

Tako je sada 'Don Balon' iskopao 'ekskluzivu' da će Real potrošiti stotine milijuna eura u Premieshipu na tri igrača. Riječ je o napadaču Tottenhama Harryju Kaneu, te dvojicu iz Chelsea ofenzivnom veznjaku Edenu Hazardu i vrataru Thibautu Courtoisu.

  • +3
Engleski nogometaš Harry Kane Izvor: Pixsell / Autor: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL

Prvi čovjek Reala pripremio je 300 milijuna eura, ali pitanje je da li će taj iznos biti dovoljan kad recimo predsjednik Tottenhama Daniel Levy, koji je inače poznat kao tvrd pregovarač, za Kanea zahtijeva čak dvije trećine spomenutog iznosa – 200 milijuna eura.

Eden Hazard Izvor: Društvene mreže