nije mu lako

Otkrivena je ozljeda zbog koje je otkazan najveći meč godine; Mcgregor je slomio...

21.06.2024 u 22:15

Bionic
Reading

Najiščekivanija borba godine na UFC-u 303, gdje su se trebali suočiti Conor McGregor i Michael Chandler, otkazana je zbog Irčeve ozlijede. Nismo dobili nikakve detalje, sve do sada.

Na žalost svih istinskih fanova borilačkih sportova, prošli tjedan saznali smo kako ipak nećemo gledati najveću zvijezdu Conora McGregora na UFC-u 303. Trebao se suočiti s Michaelom Chandlerom u Las Vegasu, no zbog Irčeve ozlijede koja se čuvala kao tajna sve do posljednjeg trenutka, borba je ipak otkazana.

Strah da od borbe neće biti ničeg, krenuo je kada se McGregor ispričao na društvenim mrežama zbog otkazivanja svog pojavljivanja na press konferenciji prije borbe s Chandlerom. Nakon vijesti o otkazivanju konferencije, objavljeno je da je 'The Notorious' otkazao sve svoje medijske obveze s UFC-ovim partnerima za emitiranje, što je dodatno dovelo borbu u pitanje. Meč je netom nakon i službeno otkazan, ali nismo znali tko se ozlijedio niti kako.

Početkom prošlog tjedna objavljeno je da se Irac ozlijedio, a danas smo napokon saznali i što je slomljeno. Naime, na svojim društvenim mrežama objavio je kako je došlo do trenutka nepažnje tijekom sparinga. McGregor je slomio nožni prst na lakat protivnika te je bio jednostavno nemoguće da nastupi već idućeg vikenda.

Očekujemo da će do kraja godine nastupiti u svojoj povratničkoj borbi koja će ponovno srušiti sve rekorde gledanosti.