NA SVE SU MISLILI

Otkriven detalj o ruskim razbijačima s Eura koji će vas zaprepastiti

02.07.2016 u 13:42

Bionic
Reading

Ruski huligani su se na Europskom prvenstvu pokazali najopakijima, ali i nevjerojatno dobro organiziranima. Nova informacija pokazuje koliko su se dobro spremili za obračune sa suparnicima

O ruskim huliganima se puno toga pisalo pa čak da su kod kuće imali borbe iz kojih su izabirali samo one najbolje da ih pošalju na Euro. Od takvih razbijača najviše su nastradali engleski navijači, a jedan od nesretnika je otkrio novi detalj iz borbe s Rusima.

Andrew Bache bio je na ulicama Marseillea kada su ih iz čista mira napali ruski huligani dok su sjedali u kafiću. Njegov prijatelj nije bio dovoljno brz i završio je u komi s teškim ozljedama glave, piše Marca.

'Rusi su bili dobro organizirani. Oni su putovali s liječnikom. Kada je jedan naš teško pogodio Rusa, liječnik skupine mu je pružao pomoć, dok su ostali formirali zaštitni prsten', otkrio je Bache nevjerojatan detalj te dodao:

'Oni su bili organizirani kao mala vojska, imali su osobe koje su ih liječile od ozljeda. Kasnije smo saznali da su im pružali pomoć i u hotelskim sobama kako bi se izbjegao odlazak u bolnicu i rizik od suvišnih pitanja.'