srđanova reakcija

Otac Novaka Đokovića bijesan na cijelu Australiju zbog deportacije njegova sina Novaka: Predstavljaju ga kao kriminalca!

06.01.2022 u 07:58

Bionic
Reading

Nakon što prvi tenisač svijeta Novak Đoković, nakon što je zadržan u zračnoj luci ipak nije dobio vizu za ulazak u Australiju, deportiran je prvim letom iz zemlje. Očekivano, ubrzo se oglasio njegov otac Srđan

Mnoge je šokirala vijest kako je Novaku Đokoviću odbijena viza za Australiju što znači da neće imati priliku braniti titulu pobjednika na prvom Grand Slamu turniru sezone.

>> Novak Đoković nije dobio vizu! Australci su ga odlučili ekspresno deportirati iz zemlje

'Ovo je sramotna odluka. Deportacija. Svi trebamo izaći kako bismo ga dočekali. Ne mogu se niti čuti sa sinom, predstavljaju ga kao kriminalca. Za sve ovo što su mu napravili nemam dovoljno riječi', kazao je kratko za srpski Blic ogorčeni Novakov otac Srđan Đoković.

Podsjetimo, Đoković je za ulazak u Australiju – kako bi dobio vizu jer nije cijepljen protiv koronavirusa - zatražio liječničko izuzeće.

No, lokalne vlasti države Viktorije, čiji je Melbourne glavni grad, nisu mu odobrile ulazak u zemlju jer nije cijepljen, a potom nije podnio odgovarajući zahtjev. Đokovićev je navodno aplicirao za pogrešnu vizu, koja ne podržava medicinsko izuzeće za cijepljenje.

S druge strane mnogi su mišljenja kako su australske vlasti popustile pred ogromnim pritiskom javnosti.

  • +15
Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Tess Derry / PA Images / Profimedia