IDU TUŽBE

HNS podnosi prijavu zbog zlonamjerne obrade snimke razgovora s VAR sobom

27.02.2024 u 18:17

Bionic
Reading

Iako je utakmica između Varaždina i Hajduka (op.a. završila je 1:1) odigrana još u subotu, i tri dana nakon nje komentiraju se sudačke odluke. Naime, u javnost je ilegalno puštena komunikacija suca Frana Jovića i VAR suca Ante Čuljka.

'Poštovani predstavnici medija,

Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin - Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a govoriti predsjednik Komisije Bruno Marić. Konferencija za medije bit će održana u srijedu 28. veljače u 11:00 sati u dvorani Mimoza hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 269a, 2. kat)'

Sažetak utakmice Varaždin - Hajduk 1:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport