AKO JE NETKO ZASLUŽIO...

Osporavani hrvatski reprezentativac pred transferom života; bila bi to nova pljuska u lice njegovim kritičarima

Bionic
Reading

Josip Juranović (27) jedno je od najugodnijih iznenađenja u hrvatskoj reprezentaciji, a sjajne izvedbe na SP-u u Katru mogle bi mu donijeti transfer života

Nogometaš Celtica bio je često osporavan, ali je na najvećoj mogućnoj pozornosti ušutkao svoje kritičare te im poručio: 'Ova je medalja za sve one koji mi nisu vjerovali, kojima sam bio trn u oku.'

Pred bivšim igračem Hajduka sada su slatke brige jer su njegove dobre igre na SP-u privukle pozornost brojnih europskih klubova, a mediji s Otoka pišu da je zanimanje za našeg desnog bočnog pokazao Manchester United.

Već se pisalo o interesu 'Crvenih vragova' za hrvatskog vratara Dominika Livakovića, a sada se s tim klubom povezuje i Josip Juranović pa bismo u idealnom scenariju mogli vidjeti dva Hrvata na Old Traffordu.

  • +39
SP Katar 2022: Hrvatska - Maroko Izvor: EPA / Autor: TOLGA BOZOGLU

Što se tiče Juranovića, on ima ugovor s Celticom do ljeta 2026., ali škotski velikan bi ga pustio za 20 milijuna eura. Taj iznos ne bi trebao biti problem za Manchester United, a osporavani hrvatski nogometaš napravio bi transfer života.

Treba napomenuti da se u svjetskim medijima uz Juranovića vežu i drugi europski velikani, a među njima su Barcelona i Atletico Madrid.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal