PORUKA NEYMARU

Ošišaj se i nađi bolje društvo, pa dođi u Real

27.06.2011 u 22:11

Bionic
Reading

Svako ljeto pruža neki transfer oko kojega se vrti najviše prašine, trenutačno je u epicentru interesa potencijalni prelazak mladog Brazilca Neymara iz Santosa u Real

Brazilska struka 'se kune' u mogućnosti darovitog napadača Santosa, koji je svoj klub odveo do kontinentalne titule. Neki već pričaju da će biti puno bolji od Ronalda i da Real ne može pogriješiti ako ga dovede na Santiago Bernabeu.

Međutim, Real Madrid je u sportskoj politici uvijek uzimao u obzir i marketinške detalje. U Neymaru bi, za adekvatnu odštetu, svakako dobili dobrog napadača i sjajnog driblera, no s njim bi doselila i reputacija problematičnog momka.

Baš zbog njegovog uličnog izričaja, piše El Mundo Deportivo, Neymaru je poslano i nekoliko 'toplih savjeta'. Prvo, da se riješi irokez frizure koja mu daje militantan izgled, a uz frizuru uprava Reala očekuje da Neymar promijeni i okruženje. Njegov krug prijatelja, smatraju u 'Kraljevskom klubu', izvor su Neymarove nestabilnosti i u Madridu ga planiraju okružiti pozitivnijom atmosferom.

Sam igrač nedavno je jasno rekao da ovoga ljeta ne planira napustiti Santos, ali Real potpuno ignorira taj mig i marljivo puni slagalicu koja bi ga trebala ekspresno dovesti u njihove redove.