MAGLA U OSIJEKU

Osijekov trener ogorčen: Ovo je sramota, za koga se igra?

13.12.2015 u 18:37

  • +6

NK Osijek - GNK Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXzona

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama pobijedili su u Osijeku, u čudnoj utakmici, u kojoj se nije vidio ni 'prst pred nosom' a sudac Zebec nije ni pomišljao prekinuti dvoboj. Jedini gol zabio je Pjaca krajem prvog poluvremena kada je vidljivost još bila dobra

Dinamo je u utakmicu ušao s nekoliko promjena jer dio igrača imao je problema s ozljedama, a trener Mamić objasnio je i razloge.

'Nažalost, Taravel osjeća posljedice bayerna, tetiva mu se upalila jako, Sigali je dobio vrlo neugodan udarac u stopalo, pa nismo imali nekog velikog izbora. Zabili smo gol u prvom poluvremenu, iako nismo funkcionirali onako kako bi to možda trebalo biti. Novi sustav, s novim igračima na novim pozicijama, nije bilo jednostavno, zato smo s eu durgom poluvrmenu vratili na našu staru igru. Nažalost, vremenske neprilike su bile takve da snimo mogli uživati u nekoj ljepoti. Iako, vi s tribinama to niste mogli vidjeti, bilo je nekih šani i s jedne i s druge strane', izjavio je Zoran Mamić pa objasnio kako je on, unatoč magkli, mogao vidjeti utakmicu.

'Sudac i delegatm, odgovorne osobe, izašle su van pod poluvremenom i po pravilima, da ako se s centra vidi gol, da se utakmica igra. Moram priznati da sam ja uz teren vidio, istina ne idealno, ali vidio jesam i mogao sam pratiti razvoj i situaciju na terenu'.

Osijek je nakon pozitivnih rezultata protiv Rijeke i Hajduka, isto želio i protiv Dinama. Domaćini su dobro ušli u utakmicu. A što se kasnije dogodilo objasnio je trener Zoran Zekić

'Istina je, nismo izdržali iako smo imali izvrsne šanse i u prvom poluvremenu, preko Škorića i u drugom preko Peroševića. Teško mi je pričati sada o nogometu, nakon ovakve sramote koja ne korsiti nikome. Imamo ionako malo ljudi na tribinama i onda u ovakvim uvjetima ne znam stvarno kome to treba i za kog se taj nogomet igra. Ako se igra za samo nečiji interes, onda neka oni igraju sami protiv sebe'.

Sudačka odluka je očlito bila takva, ako se vidi s centra oba gola, da se igra dalje.

'Ja apsolutno nisam vidio ništa, moram biti iskren. Nisam vidio niti suprotnu liniju pa kako je onda sudac mogao vidjeti je li zaleđe ili nije? Moj igrač mi se kune da je bio penal, da su ga povlačili s dvije ruke. Ali kako to provjeriti kada to ni kamere nisu snimile. Tako da nemam apsolutno volej razgovarati o nogometu poslije ovoga danas', ljutit je bio trener Osijeka Zoran Zekić.