Bomba iz Slavonije

Osijek zove Nenada Bjelicu i daje mu ponudu koja se ne odbija, a sudeći po njegovom odgovoru čeka nas spektakularan povratak u HT Prvu ligu

28.07.2020 u 06:31

Bionic
Reading

Nenad Bjelica komentirao je da ne bi imao ništa protiv preuzimanja Osijeka, ali da ga iz kluba nitko još nije zvao

Poput bombe odjeknula je vijest da bi se Nenad Bjelica mogao ekspresno vratiti u Hrvatski Telekom Prvu ligu. Čovjek koji je s Dinamom radio čuda u Europi i domaćem prvenstvu i vjerojatno je među top 3 Dinamova trenera u povijesti kluba, sada bi mogao preuzeti velikog rivala Osijek.

Iako se spominjalo da je blizu odlaska u Betis ili Fenerbahče, ti poslovi na kraju nisu realizirani i tu je uletio Osijek. Slavonski prvoligaš navodno je Bjelici spreman ponuditi milijun eura po sezoni ako pristane doći na klupu kluba iz svojeg rodnog Osijeka. Izvori bliski klubu, ali i društvene mreže, već bruje o tome kako je ugovor već gotovo spreman.

Kroz par dana će Osječani sjesti s Bjelicom i, ne bude li nepredviđenih okolnosti, vratiti sjajnog trenera u HT Prvu ligu. O svemu se oglasio i sami Bjelica.

'Iskreno, nitko me iz Osijeka nije zvao. Jedino što sada mogu reći jest da su to navijačke priče jer me baš nitko nije zvao', rekao je donedavni trener Dinama za 24sata pa dodao:

'Osijek je moj grad i moj klub. To je klub mojeg djetinjstva, tako da... Zašto ne?', otvoren je bio Bjelica.

Izgleda da tu ima puno više vatre nego što je prvotni dim sugerirao. Nenad Bjelica je jako blizu Osijeku. Kroz nekoliko dana bi mogao i preuzeti klub koji voli od malih nogu, a tko zna, možda i s njim pomrsiti račune Dinamu s kojim se rastao u ne baš dobrim odnosima.