JEDAN OD JUNAKA

Oršić zapalio Hrvatsku: Nećemo ni gledati Nizozemce i Argentince, svejedno je tko će nam biti protivnik u polufinalu

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 09.12.2022 23:14
  • Objavljeno 09.12.2022 u 19:39
Bionic
Reading

Jedan od junaka hrvatske pobjede nad Brazilom bio je Mislav Oršić, asistent izjednačujućeg gola u 117. minuti utakmice te strijelac posljednjeg gola u raspucavanju jedanaesteraca

"Opet smo prošli dalje, to je najbitnije, samo se rezultat piše. Cijelu utakmicu smo se borili i davali sve od sebe. Pogotovo dečki koji su igrali od početka. Brazil je imao puno šansi, ali Livi je sve poskidao. Mi smo nekako osjetili da je ovo naš dan i da nešto možemo napraviti.', govorio je smireno Oršić pa opisao gol.

'Bila je neka polukontra, Vlašić mi je dodao polulijevo, vidio sam Petka u sredini i zamislio da mu dam lijepu povratnu da ne skače puno. Petko je lijepo sve to zatvorio i svi sretni i zadovoljni. Večeras ćemo svi uživati u ovoj pobjedi. Nadali smo se da nakon primljenog gola u tih 15 minuta drugog produžetka imamo šanse i krenuli smo po izjednačenje', rekao Mislav, a na pitanje koga bi želio u polufinalu Nizozemsku ili Francusku kratko rekao:'Tko god dođe, mislim da nećemo ni gledati tu utakmicu, samo konačni rezultat!', zaključio je sjajni Oršić.

  • +41
SP Katar: Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
  • +73
Navijači na trgovima Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal