TREBAO JE PRIČEKATI

Opljačkali pobjednika Lige prvaka, a on napravio glupost zbog koje sigurno nisu sretni u policiji; ni on ne može bez društvenih mreža

Bionic
Reading

Braniču engleske nogometne reprezentacije i Chelsea Reeceu Jamesu (21) ukradena je medalja pobjednika Lige prvaka, te srebrna medalja s Europskog prvenstva tijekom pljačke u njegovom domu ovoga tjedna

James je opljačkan 14. rujna dok su 'Bluesi' igrali protiv Zenita u Ligi prvaka.

Na Instagramu je objavio niz isječaka sa svojih sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako grupa od četiri provalnika s kapuljačom provaljuje u njegovu kuću.

'Skupina kukavičkih razbojnika provalila je u moju kuću. Uspjeli su podići teški sef u kojem su bili neki moji osobni predmeti i unijeti ga u svoj automobil', napisao je.

Dodao je kako u sefu nije bilo nakita, a osim medalje Lige prvaka i EP-a ukradena mu je i medalja s engleskog Superkupa 2021. godine.

'Ove medalje osvojene su predstavljajući Chelsea i Englesku, što je čast koju mi nitko nikada ne može oduzeti bez obzira na to imam li fizičke medalje', dodao je poručivši kako je policija na tragu razbojnicima.

'Imamo čvrste tragove o tome tko su počinitelji. Približavamo im se', otkrio je, ali to mu baš nije pametno, jer je tako na neki način upozorio krivce.

  • +16
Chelsea - Zenit (Liga prvaka, 1. kolo) Izvor: EPA / Autor: Facundo Arrizabalaga