ČOVJEK JE ČUDO

Opet Ibro: Dva gola i dva asista za 4:0 protiv Troyesa

24.11.2012 u 19:07

Bionic
Reading

Sve je drugačije u sastavu PSG-a kada je Ibrahimović na travnjaku. Tako se na početku Ibrahimović odlučio za razigravanje suigrača, pa je podijelio dvije asistencije za pogotke (Maxwellu u 17. i Matuidiju u 63.), dok je potom sam odlučio zabijati. U 70. je povećao na 3-0, a u 88. je minuti zaključio priču oko ovog ogleda novim golom

Kaznu od dvije utakmice je Zlatan Ibrahimović odradio, te se švedski nogometaš vratio u redove PSG-a koji je u prvoj subotnjoj utakmici 14. kola francuskog Le Championnata pobijedio Troyes 4-0.

Pretposljednji Troyes nije bio nikakva prijetnja Parižanima koji su ovim slavljem prekinuli crni niz od tri utakmice u domaćem prvenstvu (dva poraza i remi).

Dakako, sve je drugačije u sastavu PSG-a kada je Ibrahimović na travnjaku. Tako se na početku Ibrahimović odlučio za razigravanje suigrača, pa je podijelio dvije asistencije za pogotke (Maxwellu u 17. i Matuidiju u 63.), dok je potom sam odlučio zabijati. U 70. je povećao na 3-0, a u 88. je minuti zaključio priču oko ovog ogleda novim golom.

Došao je tako Ibrahimović već do dvanaestog prvenstvenog pogotka u sezoni, te je i dalje potpisnik više od polovice golova kluba u Le Championnatu (12 od 23). PSG se ujedno vratio na vrh ljestvice, makar neki klubovi imaju i dvije utakmice manje od PSG-a.