JAVIO SE VELIKI RIVAL

'Opet ćemo gledati duele Hakkinena i Schumija na stazi!'

02.01.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Schumacherov veliki konkurent s kraja devedesetih, Mika Hakkinen dao je podršku sedmerostrukom F1 prvaku i poželio mu sreću

Finac je u borbi za naslov prvaka uspio pobijediti Schumachera u dva navrata, 1998. i 1999. godine, a sve do umirovljenja na kraju 2001. vodio je bezbroj krasnih bitaka na stazi protiv njemačkog velikana.

'Ovo je zbilja tragično. Moje misli su uz Schumacherovu obitelj. Vjerujem da se može oporaviti. Samo neka pokaže odlučnost kakvu je pokazivao na stazi i pobijedit će najtežu bitku. Sretno, Schumi!', rekao je Hakkinen za finske medije te najavio nove dvoboje Schumachera i Hakkinena na stazi, ali ovaj put sinova Micka i Huga, koji se kroz karting polako probijaju prema elitnom automobilističkom natjecanju.

Javio se i bivši Michaelov menadžer Willi Weber, uz kojeg je Nijemac došao do svojih sedam naslova.

'Znam da je borac i siguran sam da će se izvući,' izjavio je za njemačke medije.

Schumacher prima podršku sa svih strana, a na Twitteru su čak i nogometaši Arsenala nakon pobjede protiv Cardiffa objavili sliku s majicom na kojoj piše 'Schumi, ozdravi!'.


Iako su posljednje vijesti iz bolnice bile bolje nego one u ponedjeljak, doktor Gary Hartstein, bivši medicinski djelatnik Formule 1, na Twitteru ipak upozorava da još nije došlo vrijeme za euforiju:

'Michael je ozbiljno ozlijeđen. Ovo je i dalje vrlo teška situacija,' napisao je doktor koji preko društvene mreže iz dana u dan pokušava približiti laicima Schumacherovo zdravstveno stanje...