ZOV HOLLYWOODA

Opasnost za ženski MMA, prvakinja Ronda odlazi u glumice?

01.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

UFC-ova prvakinja Ronda Rousey mogla bi biti još jedna borilačka zvijezda koja je završila u nekom holivudskom filmu

Gina Carano dugi niz godina bila je zaštitni znak ženskog MMA-a. No omiljena i opasna ljepotica je nakon poraza od Cristiane Santos Cyborg pobjegla u glumice. Završila je u Hollywoodu iz kojeg se nije vratila natrag u ring.

Nakon što je Strikeforceova prvakinja Cristiane Santos pala na doping testu, ženskom borilačkom svijetu bila je potrebna nova zvijezda. I pojavila se Ronda Rosuey.

Brončana olimpijska džudašica je zaredala s impresivnim pobjedama, a osim vještine, imala je dobar izgled i oštar jezik, što je uvijek prolazio kod Amerikanaca.


Uskoro je Ronda postala prva žena u najmoćnijoj MMA organizaciji UFC-u te je nedavno stigla i do pojasa prvakinje. Njezin meteorski uspon nije prošao neopaženo ni u Hollywoodu.

U jednoj radijskoj emisiji voditelji su otkrili kako je Rousey dobila ponudu za jednu ulogu u novom nastavku filma 'Hunger Games' (Igre gladi).

To se sigurno neće svidjeti predsjedniku UFC-a Dani Whiteu i ljubiteljima ženskim MMA borbi jer uvijek postoji bojazan da joj se posao u filmskoj industriji previše svidi, pa da prekine karijeru borkinje. Bio bi to tada preveliki udarac za ženski MMA.