SVE JE GOTOVO

On je oduševljen, a evo što mu je poručio Mamić

10.02.2014 u 20:54

Bionic
Reading

Dinamo je posljednjeg dana prijelaznog roka kupio novo pojačanje – Antonija Ježinu! Ovaj 24-godišnjak dolazi u Maksimir iz Istre 1961 te će pojačati konkurenciju na poziciji vratara.

'Naravno da sam oduševljen što sam došao u Dinamo i što ću dobiti priliku igrati na ovako visokom nivou te se dalje razvijati', rekao je presretni novi vratar 'modrih' za gnkdinamo.hr pa nastavio:

'Obavezno bih se htio zahvaliti svom bivšem klubu Istri na svemu što su napravili za mene jer da nije bilo njih, kao i naravno Zadra prije te ostalih klubova u kojima sam trenirao, ne bih danas potpisao ugovor s Dinamom. Hvala svima, ali došlo je vrijeme za novi korak, a Dinamo je svakako golemi iskorak u karijeri nogometaša i prilika koja se ne odbija.'

Simpatični vratar potpisao je ugovor na četiri godine, a sportski direktor i trener Zoran Mamić ovako je opisao novog vratara prvaka koji ima i jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske.

'Dugo smo ga gledali, pratili dosta vratara u Hrvatskoj i odlučili smo se kako je upravo Antonio tip vratara koji najbolje može odgovoriti zahtjevima Dinama. Prvi vratar? To ćemo vidjeti, ali svakako da mora zaslužiti 'jedinicu'; kao i svaki igrač u našem kadru.


Što o svojoj poziciji u redovima prvaka misli Antonio koji iako relativno mlad iza sebe ima čak šest prvoligaških sezona.

'Dinamo je naš najjači klub i naravno da su ovdje najbolji igrači i najjača konkurencija; toga sam svjestan. Isto tako ne bih došao da ne vjerujem u svoje mogućnosti tako da ću na svakom treningu davati sve od sebe kako bi opravdao povjerenje, a na koncu ipak trener odlučuje tko će biti na terenu. Evo, upravo sam obavio detaljni liječnički kao nikad dosad i potpuno sam spreman.