NE ISPLATI SE

On je čisti dokaz zašto vrhunski napadači ne žele u Barcu!

17.11.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Barcelona je imala velikih problema tijekom ljetnog prijelaznog roka u traženju novog napadača kojim bi proširila momčad i na kraju je dovela Paca Alcacera iz Valencije. Španjolac mora da je požalio jer gotovo da uopće ne može doći do izražaja pokraj Saureza, Messija i Neymara...

Barca trenutno ne može dovesti vrhunskog napadača u svoju momčad, jer niti jedan ne želi potpisati. Razlog? Nemoguće se nametnuti treneru pokraj Suareza, Neymara i Messija pa jedino preostaje sjediti na klupi i čekati da se netko ozlijedi ili zaradi suspenziju.

Tako je prošao Paco Alcacer. Mladi talentirani 23-godišnji Španjolac odlučio je doći ovog ljeta u katalonski klub i boriti se za minutažu sa slavnim trojcem i vrlo je neuspješan u tome. Odigrao je dosad tek 235 minuta kao rezerva kroz šest utakmica Primere i nije zabio niti jedan pogodak.

Veliki je to korak unazad za napadača koji je bio odličan u dresu Valencije, a sada ga više ne zovu ni u reprezentaciju. Dokaz je to i zašto su poznata imena bježala od transfera u Barcu ovog ljeta.

Alcacer neće dobiti puno prilika kod Luisa Enriquea i mora ih iskoristiti kad ih dobije. Ovaj vikend Luis Suarez određuje suspenziju na utakmici protiv Malage pa će Alcacer konačno zaigrati od prve minute. Nešto mora napraviti na terenu da bi se konačno dokazao treneru...