OVO NIKAKO NE SMIJEMO

Olimpijski pobjednik iz Atene nije se suzdržao te je jasno poručio: Danci će nas zgaziti ako to budemo radili!

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši pobijedili su Maroko 36-24 (15-12) u zadnjoj utakmici prvog kruga Svjetskog prvenstva i s dva boda odlaze u drugi krug natjecanja u Malmo, gdje ih već u četvrtak čeka dvoboj protiv Danske. Goran Šprem u analizi je otkrio što ne smijemo nikako napraviti protiv aktualnih svjetskih prvaka

Goran Šprem s Hrvatskom ima olimpijsko (2004.) i svjetsko zlato (2003.) i svaku utakmicu Kauboja proživljava emotivno. Tako i ovo Svjetsko prvenstvo, a nakon što je naša reprezentacija svladala Maroko osvrnuo se na sljedeći dvoboj s Dancima.

Danska je prvi favorit natjecanja, osvojila je zadnja dva SP-a i ako želimo iznenaditi, moramo odigrati savršenu utakmicu u svim segmentima, a Šprem je otkrio što nikako ne smijemo raditi.

'Nije mi drago da mi protiv Maroka u 55. minuti mijenjamo dva igrača obrana - napad. Danci će nas pogaziti ako to budemo radili. Teško je s njima igrati i šest na šest, oni trče. Budeš li mijenjao, oni će svaku tu situaciju iskoristiti, oni to znaju. Imam osjećaj da druge reprezentacije te izmjene rade puno kvalitetnije nego mi, da im obrana ne ostaje prazna. Nekako uigranije', jasan je bio Šprem za RTL.

  • +21
Hrvatska - Maroko, SP u rukometu 2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
  • +20
Hrvatska - Maroko, navijači Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal