LAŽNA UZBUNA

Olićevo koljeno u redu, spreman za Ukrajinu

08.05.2009 u 15:27

Bionic
Reading

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivici Oliću ipak nije nastradalo koljeno na utakmici polufinala Kupa Uefa između njegova HSV-a i Werdera. Obavljena magnetska rezonanca pokazala je da je sve u redu

Iako se tijekom dana pojavila informacija da je hrvatski reprezentativac i napadač HSV-a zadobio tešku ozljedu koljena odnosno da mu je oštećen ligament, obavljeni pregled magnetskom rezonancom apsolutno je demantirao mogućnost postojanja bilo kakve ozljede. Oliću zapravo nije ništa, na sreću, radilo se samo o krivoj procjeni klupskih liječnika.

Detaljan pregled magnetskom rezonancom obavljen u petak u ranim poslijepodnevnim satima u Hamburgu odagnao je svaku sumnju s vijesti koja je zabrinula hrvatsku sportsku javnost i koju je prvi objavio njemački Bild, a rano jutros prenijela većina domaćih i dio njemačkih medija', piše na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Bild je, naime, objavio daje Ivica Olić u zadnjoj minuti utakmice protiv Werdera zadobio udarac u koljeno odnosno da je došlo do puknuća križnih ligamenata, kao i to da bi se potrgani ligamenti u Olićevu koljenu mogli liječiti od šest do devet mjeseci.


Na svu sreću, informacija nije bila točna i Olić će biti na dispoziciji izborniku Slavenu Biliću za susret protiv Ukrajine.