PRAVE MAJSTORIJE

Olić zabio fantastičan gol, a onda pao još i ljepši!

31.03.2013 u 16:11

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić zabio je pogodak u nedjeljnom dvoboju 27. kola Bundeslige između Wolfsburga i Nurnberga koji je završio 2:2…

Nakon sjajnih škarica protiv Freiburga, gola protiv Fortune te ključne uloge u pobjedi naše reprezentacije nad Srbijom, Ivica Olić nastavlja svoj odličan proljetni niz. Na domaćem terenu protiv Nurberga hrvatski napadač ponovo je zabio, ovaj put iz daljine u suprotni kut, što mu je bio sedmi pogodak ove sezone.


Bio je to pogodak za povećanje prednosti 'vukova' na 2:0, a s tim se rezultatom otišlo na odmor. No, u drugom poluvremenu sve se promijenilo. Ekipa Nurnberga zavladala je terenom i zahvaljujući jednom od najljepših pogodaka ove sezone u Budesligi rezultat je smanjen na 2:1. Strijelac je bio Belgijanac Timmy Simons, koji je zabio neobranjivo iz voleja s nekih 25 metara.


Gosti su se zatim potpuno vratili pogotkom Nilssona za 2:2, a do kraja utakmice Wolfsburg je morao strahovati od poraza, jer su se velike prilike nastavile nizati pred Benagliom. Na kraju je dvoboj ipak završio remijem, što Olićev Wolfsburg ostavlja u donjem domu Bundeslige, ali s prilično komotnih osam bodova prednosti od zone ispadanja u kojoj se nalaze Augsburg, Hoffenheim i Furth.

Bundesliga, 27. kolo:

Wolfsburg – Nurnberg 2:2 (Diego 3, Olić 27 / Simons 61, Nilsson 66)