NAJAVIO TVRDI HSV

Olić prijeti Bayernu: Mi nećemo težiti ljepoti!

11.02.2015 u 14:44

Bionic
Reading

Ivica Olić smatra da HSV ne smije težiti oku ugodnom nogometu u nastavku sezone ako želi osigurati opstanak u Bundesligi…

Hrvatski 35-godišnji napadač za oko 1.5 milijuna eura prešao je ove zime iz drugoplasiranog Wolfsburga u HSV koji već godinama muku muči u donjem domu Bundeslige.

Otići iz sjajne momčadi u prosječnu nije baš neki potez, no HSV je Olićeva stara ljubav, a navodno mu je obećano i mjesto unutar klupske uprave nakon što završi karijeru.

Do tada će Ivica biti jedan od autoriteta na terenu, čovjek koji će svojim primjerom tjerati mlađe na zalaganje. Nakon dvije pobjede u nizu, HSV ovaj vikend gostuje kod vodećeg Bayerna, a Olić je bivšem klubu najavio tvrdi nogomet i bespoštednu borbu na terenu.

'Nismo u poziciji igrati lijepi nogomet. Pritisak je prevelik, mladi igrači se boje,' izjavio je Ivica Olić za Sport Bild te dao svoju prognozu:

'Definitivno je moguće pobijediti Bayern. Vjerujem da možemo kreirati iznenađenje.'

HSV nije 22 mjeseca povezao dvije pobjede pa možemo reći da je u pozitivnoj seriji. Protiv Bayerna će se koliko zapravo ekipa može dobro igrati. Hamburg je iznad zone ispadanja, no puno je još utakmica do kraja sezone...