VIŠE NEMA TAJNI

Olić otvorio dušu; hoće li ove riječi zaboljeti Čačića?

10.03.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što ga je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić pozvao da se oprosti od nacionalnog dresa na prijateljskoj utakmici u Osijeku protiv Izraela, Ivica Olić je odbacio takvu mogućnost, a sada je pojasnio svoju odluku

Napadač HSV-a je u hrvatskoj reprezentaciji odigrao 104 utakmice i zabio 20 pogodaka. Navijači su ga obožavali zbog požrtvovane igre na terenu, ali Olić je odbacio ideju o oproštajnom susretu.

'Oprostio sam se od reprezentacije s mnogo emocija i to je bilo to. Neću doći u Osijek - svoju sam priču s reprezentacijom završio i ne treba mi dodatni kraj, kad je kraj već došao', rekao je Olić odmah poslije svoje odluke.

No dan kasnije hrvatski nogometaš dodatno je sve pojasnio u Novom listu.

'Bio sam toliko korektan da sam najprije nazvao izbornika i priopćio mu vijest da se opraštam, a tek onda novinarima. Ako je htio, zašto mi odmah nije ponudio da se oprostim u Osijeku? Ispada da su poslije svih tih intervjua koje sam dao shvatili da me narod puno više cijeni pa su mi, kao, odlučili ponuditi dostojan oproštaj. Mislim da je izbornik malo zakasnio. Uostalom, sve je rekao kad me pozvao za prijateljsku utakmicu s Rusijom, uoči koje sam odradio tjedan dana treninga i na kraju nisam odigrao ni minute. Toliko o tome koliko me cijeni', izjavio je Olić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.