PUCA OD LJUTNJE

Olić: Ne budem li igrao, odlazim iz Bayerna

27.10.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač Bayerna Ivica Olić nastupio je u sinoćnjoj kup-utakmici protiv Ingolstadta

Doduše, ne cijelu utakmicu, jer priliku je dobio tek od 62. minute, kada je zamijenio Müllera, a i u tom periodu uspio je upisati asistenciju Japancu Usamiju koji je zabio za konačnih 6:0. Međutim, Ivica Olić kipi od nezadovoljstva.

'Sa svakim se treningom osjećam sve bolje i zato sam razočaran što nisam mogao igrati od početka. Sada ispada da se moram veseliti kada dobijem i pola sata', rekao je za Goal.com Ivica Olić.

Bio je to najdulji Olićev nastup ove sezone, ali to ga ne veseli te klubu šalje jako upozorenje.

'Uvijek se nadam da ću igrati. Bio sam ozlijeđen dugo vremena, možda trebam imati više strpljenja. Ipak, osjećam se dobro i uvijek govorim da nisam sretan kada ne igram. Sada to mogu samo ponoviti. Ako vidim da mi neće dati priliku, razmislit ću o promjeni kluba, pokušat ću se nametnuti negdje drugdje.'

Olić je bio ključna figura za Bayern u sezoni 2009/10, kada je zabio ​​19 golova u svim natjecanjima. Međutim, prošle je sezone propustio veći dio zbog ozljede koljena i nametnuli su se Mario Gomez, Nils Petersen i Thomas Müller. U ovoj sezoni Olić je skupio tek pet nastupa, odnosno igrao je samo 72 minute. Definitivno premalo.