ZAVRŠNICA BUNDESLIGE

Olić: Nadam se da ćemo pomoći Hamburgu

14.05.2013 u 11:33

Bionic
Reading

Ivica Olić nada se da će njegov Wolfsburg pobjedom protiv Eintrachta pomoći u posljednjem kolu Bundeslige HSV-u, klubu za koji je igrao od 2007. do 2009. godine

U subotu se u Bundesligi igra posljednje 34. kolo ove sezone, kada ćemo dobiti odgovore na još nekoliko pitanja. Odavno je poznato da je novi prvak Bayern. Isto tako, poznato je da su druga Borussia (D) i treći Bayer osigurali odlazak u Ligu prvaka, te da je jedan siguran putnik u drugu ligu Greuther Fürth. Jedna od nepoznanica jest i tko će iduće sezone igrati u Europa ligi.

Sedmoplasirani Hamburg se još nada da bi on mogao biti klub koji će otići u Europa ligu, no u ovom trenutku mu šesta pozicija, koja nudi takvo što, bježi za dva boda. Na toj je poziciji trenutačno Eintracht koji u posljednjem kolu pred svojim navijačima dočekuje Wolfsburg. Hamburg će, pak, igrati domaću utakmicu protiv Bayera iz Leverkusena.

'Jasna mi je situacija na ljestvici i znam da se u Hamburgu nadaju kako ćemo im pomoći. I ja se nadam,' rekao je hrvatski nogometaš Ivica Olić, danas napadač Wolfsburga, a nekada veliki miljenik navijača Hamburga i jaki adut te sjeverno-njemačke momčadi.

'Svim srcem se nadam da ću i sam pomoći svojima u Hamburgu. Jasno da bih želio da im se ispuni cilj, a sada ujedno ovise o nama. Ja ću se truditi,' poručio je Olić koji je ove sezone postigao devet prvenstvenih pogodaka, a njegov je Wolfsburg trenutačno deseta momčad na ljestvici.