OPET BLISTA U BAYERNU

Olić: Borim se za svoje mjesto u momčadi

30.01.2012 u 11:59

Bionic
Reading

Ivica Olić bio je jedan od heroja pobjede Bayerna nad Wolfsburgom u 19. kolu Bundeslige. Hrvatski je reprezentativac odigrao je još jednu izvrsnu utakmicu za minhenski klub

Nogometaši Bayerna su u 19. kolu Bundeslige, na svom travnjaku, s 2-0 pobijedili Wolfsburg, te su Bavarci tako i dalje na čelnom mjestu ljestvice. No, malo je reći da vlada gužva oko njih.

Naime, Bayern, dortmundska Borussija i Schalke imaju po 40 bodova, a na četvrtom mjestu Borussija iz Mönchengladbacha ima samo bod manje.

U tom je ogledu protiv Wolfsburga hrvatski nogometaš Ivica Olić odigrao posljednjih petnaest minuta, te je najviše zaslužan za drugi pogodak u sudačkoj nadoknadi, makar ga nije postigao.

Prebacio je nakon odličnog ubacivanja u prostor Olić gostujućeg vratara, ali je jedan od obrambenih igrača Wolfsburga uspio izbiti loptu sa same vratarske linije. Ipak, samo kratko do Robbena od kojeg se lopta potom odbila u mrežu.

'Iskreno, mislio sam da je već moja lopta prešla vratarsku liniju. No, nema veze. Nakon dugo vremena sam sudjelovao kod pogotka', rekao je poslije ogleda Olić

'Nakon dugo vremena sam se osjećao potpuno fit. Pripreme su bile odlične, radio sam dobro na treninzima i sada mi ostaje da se borim za svoje mjesto u momčadi. Nemam nikakvu želju odlaziti iz Bayerna.'

Pohvalio je svog suigrača i strijelac Arjen Robben. Uostalom, nakon tog gola su svi pohitali čestitati Oliću, a ne Nizozemcu.

'To je Ivin gol. Ja sam samo bio na pravom mjestu za potvrdu onoga što je on napravio. Drago mi je zbog njega, to je čovjek koji uvijek cijelog sebe daje za momčad', rekao je Robben.