duhoviti ivan

Nasmijao Italiju: Perišić se narugao samom sebi nakon bizarnog incidenta!

21.05.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Talijanska Gazzetta dello Sport hvali Ivana Perišića koji se duhovitim komentarom osvrnuo na autogol koji je nesretno zabio u dvoboju Intera i Lazija ove nedjelje...

Podsjetimo, naš 29-godišnji krilni napadač igrao je u 38. kolu Serije A ključnu utakmicu protiv Lazija u borbi za posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a započela je loše za Inter.

  • +6
Serie A, Lazio - Inter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, u 9. minuti lopta je snažno pogodila u glavu Ivana Perišića i završila u mreži Handanovića, za rano vodstvo nebesko plavih.

Hrvatski reprezentativac trebao je vremena da dođe k sebi nakon ovog incidenta, ali nastavio je susret u kojem je Inter kreirao veliki preokret i pobijedio 3:2.

Talijanska Gazzetta javlja kako je Perišić bio odlično raspoložen nakon susreta pa se narugao samome sebi, objavivši na društvenoj mreži fotografiju kako ga pogađa lopta u glavu i izobličuje ga, a podijelio je i šalu koja kruži Internetom: 'kada se Ivan Perišić transformira u Edina Džeku'.

Ovaj komentar nasmijao je talijanske ljubitelje nogometa, a nadajmo se da će Ivan biti jednako dobre volje i nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji...