SVE ĆE SE RAZJASNITI, ALI...

Oglasio se utučeni brat Diega Maradone: Žao mi je ako je istina to što mediji pišu, dvostruko me boli...

30.11.2020 u 21:06

Bionic
Reading

Smrt Diega Armanda Maradone i dalje puni naslovnice portala i novina, a u vezi zadnjih dana legendarnog Argentinca oglasio se i njegov brat Hugo

Strani mediji iskopali su priču kako Diegao Maradona nije bio adekvatno liječen, a njegov osobni liječnik Leopoldo Luque sumnjiči se za ubojstvo iz nehaja i policija prikuplja dokaze kako bi podigla optužnicu.

'Želite znati za što sam odgovoran? Za to što sam ga volio, što sam se brinuo za njega, što sam mu produljio život i učinio ga boljim. Ja sam neurokirurg. Brinuo sam se za njega (nakon operacije). Ponosan sam na sve što sam učinio. Nemam što skrivati. Stojim na raspolaganju pravosuđu. Psihijatrica je tražila da ispred njegove kuće uvijek bude vozilo hitne pomoći. Ne znam tko je kriv zbog toga što (toga dana) nije bilo hitne', rekao je neurokirurg na tu temu.

O toj cijeloj situaciji oglasio se i brat Hugo Maradona...

'Jedini koji je bio pored Diega je naš nećak, koji mu je bio kao sin. Bili su tu medicinska sestra i liječnici. Nije želio da bilo tko ulazi u njegovu sobu, zato su sestre bile ispred. Ne znam što se dogodilo, ali se nadam da život mog brata nije zanemaren i da nije bilo grešaka liječnika', rekao je Hugo te još nešto dodao o mogućoj lošoj skrbi o kojoj se piše:

'Žao mi je ako je istina to što mediji pišu. Dvostruko me boli, jer nije zaslužio ostati sam. Istraga će razjasniti što se točno dogodilo.'

  • +33
Diego Armando Maradona Izvor: EPA / Autor: WALTER BIERI
  • +9
Diego Maradona pokopan u krugu obitelji na groblju Bellavista u Buenos Airesu Izvor: EPA / Autor: ENRIQUE GARCIA MEDINA