ZAHVALA

Oglasio se stradali hrvatski nogometaš Vukčević

16.12.2012 u 16:46

Bionic
Reading

Nogometaš Hoffenheima Boris Vukčević (22) oglasio se putem priopćenja, prvi put nakon što je teško stradao u prometnoj nesreći, 28. rujna ove godine...

Mladi veznjak rođen u Osijeku se, podsjetimo, svojim automobilom zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Istraga je pokazala da mu je u trenutku nesreće pozlilo zbog pada šećera u krvi. U komi je proveo gotovo osam tjedana, a trenutno se oporavlja u rehabilitacijskoj klinici.

'Iznad svega, želim zahvaliti navijačima i klubu za podršku u ovim teškim trenucima. Sve vas pozdravljam i istovremeno vas molim da mi date potrebno vrijeme i mir da se vratim u život', poručio je Vukčević putem priopćenja koje su objavili njegovi roditelji.

Bivši mladi njemački reprezentativac sposoban je verbalno komunicirati, a terapeuti trenutno rade na poboljšanju njegove mobilnosti.

'Ovo je sjajna vijest. Prije nekoliko tjedana je bilo teško povjerovati da će se Boris tako dobro oporavljati. Sretni smo i nastavit ćemo mu pružati podršku,' kazao je sportski direktor Hoffenheima Andreas Müller.