kratko priopćenje

Slovenski klub oglasio se o Zdravku Mamiću i njegovom preuzimanju Olimpije; sada je valjda sve jasno

17.07.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Nakon što se u medijima pojavila senzacionalna vijest kako Zdravko Mamić kupuje momčad ljubljanske Olimpije priopćenjem se oglasio trofejni slovenski klub

Kao bomba odjeknula je vijest kako glavni arhitekt moćnog europskog Dinama Zdravko Mamić, koji od dana kada je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora po prvoj optužnici zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama boravi u Međugorju, kupuje momčad ljubljanske Olimpije.

Ovu senzacionalnu vijest objavio je portal sportnews.hr, uz dodatak kako je navodno 'Zdravko Mamić već sve dogovorio s vlasnikom 'zmajčeka' Milanom Mandarićem'.

Očekivano, ubrzo su se na tu temu oglasili priopćenjem iz slovenskog kluba NK Olimpija, koje prenosimo u cijelosti:

'Senzacionalna 'vijest' koja je jučer objavljena na medijskom portalu sportnews.hr o tome da Zdravko Mamić navodno preuzima Olimpiju spada u kategoriju najobičnijih 'fake news' medijskih proizvoda. Sve ključne tvrdnje navedene u spomenutom članku, koji su preuzeli i neki mediji u Sloveniji i u regiji, neistinite su i plasirane su samo da bi privukle pozornost čitatelja, zato ih ne želimo ni ozbiljno komentirati.

Sasvim je razumljivo da su događanja u NK Olimpija zanimljiva i za kreatore raznoraznih 'atraktivnih medijskih izmišljotina', ali bi i takve izmišljotine morale sadržavati barem tračak istine, kojega u spomenutom članku nema.

Sve relevantne informacije povezane s djelovanjem NK Olimpija i budućnošću kluba bit će javnosti proslijeđene pravovremeno i preko zvaničnih kanala.

Petar Damjanić

Vođa službe za odnose s javnošću NK Olimpija.'

Nakon ovog kratkog i jasnog priopćenja sve je jasno. No, s druge strane, stara izreka kaže 'gdje ima dima, ima i vatre'...

  • +6
Zdravko Mamić na sudu u Sarajevu Izvor: Pixsell / Autor: STR-2222/PIXSELL