ružne scene

Oglasio se šef turske bolnice; evo u kakvom je stanju nogometni sudac nakon nokauta!

12.12.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik Ankaragucua Faruk Koca snažno šakom u glavu udario glavnog suca utakmice, iz bolnice su javili u kakvom je stanju

Nevjerojatne scene dolaze iz Turske, gdje je Faruk Koca, predsjednik turskog nogometnog prvoligaša Ankaragucua, udario u lice Halila Umuta Melera, suca prvenstvenog dvoboja u kojem je Ankaragucu kao domaćin odigrao 1:1 protiv Rizespora u ponedjeljak.

Podsjetimo, domaći sastav je vodio do 97. minute, kada su gosti postigli gol i time osvojili bod, a neposredno prije posljednjeg sučevog zvižduka predsjednik domaćeg kluba je uletio na travnjak te je u lice snažno udario 37-godišnjeg suca. Bio je to klasični nokaut!

Uslijedio je totalni kaos na terenu, a zbog svega je prekinuto i tursko prvenstvo. O zdravstvenom stanju suca oglasio se čelni čovjek bolnice Mehmet Yörübulut:

'Zbog pretrpljene traume napravili smo snimanje glave i trbuha te ustanovili da nema ozljeda opasnih po život. Postoji krvarenje oko lijevog oka, ali zbog ozljeda glave zadržan je u bolnici kako bismo ujutro obavili dodatne preglede. Želimo mu svi brz oporavak i sretni smo što nikome nije ugrožen život', izjavio je Yörübulut.

Ubrzo nakon te vijesti objavljeno je da je turski sud naredio uhićenje Faruka Koce. Sad se samo čeka kakvu će kaznu dobiti kao upozorenje svima.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati