liga prvaka

Oglasio se Mateo Kovačić i otkrio što mu je Luka Modrić rekao nakon dramatičnog dvoboja Reala i Chelseaja

13.04.2022 u 19:18

Bionic
Reading

Branitelj naslova Chelsea pobijedio je u Madridu Real 3:2, ali to nije bilo dovoljno da 'bluesi' izbore polufinale Lige prvaka. Presudio im je Luka Modrić, a na drugoj je strani sjajnu utakmicu odigrao Mateo Kovačić

Luka Modrić proglašen je igračem utakmice, njegova asistencija u 80. minuti za gol Rodryga prepričavat će se i gledati još godinama. Takva se majstorija ne viđa često.

S druge je strane, u redovima Chelseaja, jedan od najboljih bio Modrićev kum Mateo Kovačić. I Kova je upisao asistenciju, Werneru za iznenađujućih 3:0 u 75. minuti utakmice. No, 'bluesi' su nakon produžetka, bez obzira na pobjedu 3:2 ostali bez polufinala i prilike da brane titulu osvajača Lige prvaka.

Nakon utakmice oglasio se i Mateo Kovačić. Imao je što za reći nakon tako dramatične utakmice...

'Dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Vratit ćemo se...', kazao je Kova koji je otkrio i što mu je Luka Modrić rekao nakon utakmice:

  • +46
Real Madrid - Chelsea, Liga prvaka, 12.4.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin

'Luka mi je rekao nakon utakmice kako nas se pribojavao. Rekao je da zbog mene često gleda našu momčad i ima visoko mišljenje o kvaliteti igre Chelseaja. Mi smo i pokazali da smo kvalitetna i kompaktna momčad. Detalji su odlučivali o plasmanu u polufinale. Jedan od njih je i Lukino savršeno proigravanje za prvi gol Reala. Do tog trenutka domaća je momčad bila mrtva.'

A je li se Modrićeva genijalna asistencija za Rodryga nekako mogla spriječiti?

'Samo oni koji su igrali protiv njega znaju koliko ga je teško zaustaviti. Uvijek mi je draže igrati s Lukom u momčadi nego na kontra strani', zaključio je Mateo Kovačić.