ruska liga

Odlične vijesti za Zlatka Dalića! Nikola Vlašić ušao je u golgetersku seriju; Nikola Moro debitirao za novi klub

22.08.2020 u 20:59

Bionic
Reading

Ruska liga u ovom tjednu odrađuje i drugo kolo. Riječ je o utakmicama 4. runde, a moskovski CSKA našeg Nikole Vlašića doživjelo je i drugi uzastopni poraz

Za razliku od okršaja u srijedu, kada je CSKA gostovao u St. Petersburgu i izgubio od Lovrenova Zenita 2:1, sada su Vlašić i društvo bili domaćini Rubinu iz Kazana.

No, rezultat je po moskovsku momčad opet bio loš, jer u četvrtoj minuti sudačke nadoknade primili su pogodak koji je gostima osigurao pobjedu 2:1.

Nas, odnosno izbornika Zlatka Dalića, najviše može razveseliti odlična forma koju je Nikola Vlašić očito uhvatio, a sve pred reprezentative obveze u Ligi nacija, to jest pred okršaje s Portugalom i Francuskom.

Naime, prva dva kola ruskog prvenstva, Vlašić je propustio zbog lakše ozljede gležnja, a onda je u zadnja dva nastupa zabio dva prekrasna gola.

Inače, ove subote prve je minute u moskovskom Dinamu upisao i bivši 'modri', Nikola Moro. No, debi baš i neće pamtiti po lijepom, jer njegova je momčad doživjela poraz 2:0 u gostima kod Arsenala iz Tule. Moro je igrao od 58. minute.

Prvak Zenit je bez većih problema sa 4:1 pobijedio Tambov.

Strijelci za momčad iz St Peterburga bili su Douglas Santos (41), Malcom (47), Aleksandar Erokhin (68) i Sardar Azmoun (74), dok je pogodak za goste zabio Kirili Pančenko (85).

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je za Zenit cijeli susret.