POVRATAK KRALJEVA

Odlične vijesti za Real i United prije Lige prvaka

08.04.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Kako stvari stoje, iako još nije sasvim sigurno, za Real Madrid trebao bi istrčati Cristiano Ronaldo protiv Dortmunda, baš kao što bismo mogli vidjeti i Rooneyja protiv Bayerna

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


Nakon što se vratio treninzima minule nedjelje, iz madridskog su kluba objavili da će najbolji igrač Reala, Cristiano Ronaldo, biti spreman za utakmicu protiv njemačkog i europskog viceprvaka Borussije (D). Podsjetimo, Portugalac je propustio subotnje gostovanje kod Real Sociedada zbog problema s lijevim koljenom, no čini se da je isto privremeno zaliječeno.

Cristiano Ronaldo se stoga našao na popisu igrača koji kandidiraju za susret, no pitanje je da li će krenuti od prve minute s obzirom da Real mora obraniti veliku 3-0 prednost iz prve utakmice.

Recimo i da se na popisu igrača koji kandidiraju za susret, sasvim očekivano, našlo ime i našeg Luke Modrića, sjajnog veznog igrača 'kraljevskog kluba'. Utakmica u Dortmundu na rasporedu je već u utorak s početkom u 20:45.

Prema pisanju engleskih medija napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney mogao bi biti spreman za uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka u kojem 'crveni vragovi' gostuju kod aktualnog prvaka Bayerna...

Liga prvaka, raspored MAXtv

Utorak:
Chelsea - PSG, Arenasport 1, 20:45
Borussia D. - Real Madrid, Arenasport 3, 20:45
Srijeda:
Atletico M. - Barcelona, Arenasport 3, 20:45


Podsjetimo, 28-godišnji engleski reprezentativac je u prvom susretu prije manje od tjedan dana ozlijedio nožni prst, a menadžer Uniteda David Moyes obznanio je tada da je njegovo stanje jako loše. Rooney je propustio ligaškog gostovanje kod Newcastlea minulog vikenda, ali bi se ipak mogao oporaviti za ogled protiv Bayerna.

'Počeo je trenirati. Radi sve što je u njegovoj moći da se na vrijeme oporavi. Optimistični smo uoči gostovanja u Münchenu' – rekao je Moyes za Daily Mail.