senzacija na poljudu

Odigrao je samo 17 utakmica za 'bile' i sada odlazi u Man. City za osam milijuna eura

17.01.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Ante Palaversa (18) ove je sezone debitirao u prvoj momčadi Hajduka, definitivno je jedan od najnadarenijih hrvatskih nogometaša, ujedno je i kapetan naše U-19 reprezentacije, ali neće se dugo zadržati u Hrvatski Telekom Prvoj ligi

Talijanski Sky Sport donosi senzacionalnu vijest o transferu 18-godišnjeg 'bilog tića' u redove Manchester Cityja. Ante Palaversa već je neko vrijeme 'pod povečalom' skauta i samog Pepa Guardiole, a sad je City - ako je vjerovati talijanskim izvorima - za njega Hajduku ponudio čak osam milijuna eura!

Službeno iz Hajduka nema nikakve potvrde, ali ni demantija ove informacije te je vrlo vjerojatno kao se još dogovaraju detalji Palaversinog transfera u redove velikana iz 'plavog dijela' Manchestera.

Navodno je sam trener 'građana' Pep Guardiola inzistirao na kupovini, ali je prema nekim nepotvrđenim najavama spreman Palaversu ostaviti u Hajduku do kraja sezone, a potom ga u ljeto dovesti na Etihad. Bio bi to jedan od najunosnijih transfera na Poljudu, osam milijuna eura je za tako mladog i još neafirmiranog igrača je ogroman novac. Posebice ako se zna da je Palaversa tek ove sezone debitirao za prvu momčad Hajduka, ukupno je u svim natjecanjima odigrao samo 17 utakmica (14 u HT Prvoj ligi (uz dva zabijena gola), dvije u Kupu i jednu u kvalifikacijama Europske lige).

  • +3
HT Prva liga, 14. kolo: Hajduk - Inter Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ante Palaversa je uz sve to i kapetan hrvatske U-19 reprezentacije, jedan je od najnadarenijih hrvatskih veznjaka i samo je bilo pitanje dana kad će na Poljud za njega doći nemoralna ponuda. Ako se ovaj transfer ostvari, Ante Palaversa bi postao drugi najskuplji transfer Hajduka u povijesti...

Hajduk - Inter 1:0 (Palaversa 19) Izvor: Screenshot / Autor: Vimeo
Inter - Hajduk 1:1 (Palaversa 49) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube