raspad sistema

Očajni trener Istre: Ne znam tko će mi od igrača sutra doći na trening...

19.11.2017 u 22:21

Bionic
Reading

Trener Istre 1961 Darko Raić Sudar zajedno sa svojim igračima teško proživljava polaganu propast kluba. Poraz 3:1 od Hajduka nije ga toliko pogodio jer budućnost kluba je upitna, neki su igrači najavili odlazak

'Ovaj tjedan bio mi je najteži period u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Cijela ova situacija se već previše odužila, zadnjih desetak dana priča se isključivo o prodaji kluba, a najmanje o nogometu i igrači su sve više okupirani time. Neki su već zatražili svoja prava koja imaju po ugovoru te su najavili odlazak iz kluba. Ne mogu reći da su klonuli, ali jednostavno se ovi problemi sporo rješavaju, a iščekivanje se sve teže podnosi', kazao je trener Puljana Darko Raić Sudar.

'Upravo su pogreške mojih igrača i pad koncentracije plod stanja u klubu. Igračima ne zamjeram ništa, no takve greške naročito u prvom djelu susreta se ne smiju dešavati i ne mogu tolerirati. U drugom poluvremenu igrali smo puno kvalitetnije i to nam daje nadu', prokomentirao je Raić Sudar poraz 3:1 od Hajduka. 

Na upit koji su igrači konkretno najavili odlazak iz kluba, s obzirom da se situacija nije promijenila po pitanju novog vlasnika, Darko Raić Sudar je odgovorio kako će doznati u ponedjeljak ujutro na treningu.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Nemam odgovor na ovo pitanje. Sutra ujutro imamo trening pa ću vidjeti tko će se od igrača na njemu i pojaviti. U svakom slučaju, situacija je sve samo ne normalna', poručio je trener Istre 1961. 

Operativni direktor kluba Darko Podnar novinarima je prije utakmice izjavio kako nema što konkretno kazati, te nema nikakvih novosti.

'Još uvijek postoji kontakt s gospodinom Eduardom Brunnerom, ali realno gledajući situaciju, bliži smo drugoj opciji odnosno švicarsko-francuskoj grupaciji investitora', kazao je Podnar na čija je leđa pao sav teret sudbine kluba u ovom vrlo neizvjesnom trenutku. On je potvrdio kako se na utakmici s Hajdukom nije pojavio niti jedan od potencijalnih kupaca. Neizvjesnost se nastavlja...

Autor: youtube