NAKON NOĆNE MORE

Očajni poljski izbornik dao ostavku i odlazi u Ugandu!

29.01.2016 u 09:29

Bionic
Reading

Michael Biegler odlučio je dati ostavku nakon poraza 23:37 protiv Hrvatske, a trenersku karijeru će nastaviti poučavajući djecu rukometu u Ugandi...

Poljska je u srijedu u čudesnoj utakmici doživjela pravu sportsku noćnu moru i oprostila se od borbe za medalje te će se protiv Švedske boriti za sedmo mjesto na domaćem Europskom prvenstvu.

Takav razvoj događaja najviše je pogodio poljskog izbornika koji je odlučio dati ostavku i napustiti reprezentaciju koju je vodio posljednje četiri godine.

'Ja sam u potpunosti odgovoran za ovaj poraz. Ja i samo ja. Imali smo sve što nam je trebalo, ali ja sam taj koji je podbacio. Za mene je ovaj poraz najteži u karijeri,' priznao je nesretni Michael Biegler koji je prošle godine u Kataru na SP-u s Poljskom osvojio broncu.

S obzirom da je ostao bez angažmana i u klubu, jer je HSV otišao u stečaj, Biegler je odlučio trenersku karijeru nastaviti u Africi. U Ugandi će poučavati djecu rukometu do 31. kolovoza. Dovoljno vremena da dođe k sebi i sljedeće sezone ponovo oživi svoju karijeru...