MOŽE LI BITI GORE?

Očajna statistika ne laže, a evo što kaže Alilović

18.01.2016 u 08:08

Bionic
Reading

Kao i na prijašnjim natjecanjima tako se već i na temelju prve dvije utakmice Europskog prvenstva može zaključiti da hrvatska reprezentacija ima velikih problema s vratarima

Prvi vratar reprezentacije je Mirko Alilović, no on je posljednjih godina jedna od slabijih karika u našoj nacionalnoj vrsti. Na prošlim prvenstvima redovito je po postotku obrana bio među najgorima, a katastrofalno je počeo i sada.

U prva dva susreta (Bjelorusija, Norveška) zaustavio je tek deset udaraca od 47 upućenih prema njegovom golu, što je stvarno mizernih 21 posto. Nitko nije tako loš.

'Ne znam što da kažem. Iskreno, ne možemo nikoga dobiti sa nula obrana u drugom poluvremenu.. Igrali smo fantastično u prvom, imali smo šansu otići na četiri-pet razlike, ali nismo. U drugom kada su nas stigli, počeli smo jurcati, izgubili smo par lopti i eto recepta kako izgubiti utakmicu. Usto, mi nismo ništa obranili i to je kraj', priznao je Alilović.

Spomenimo kako Alilović i Stevanović u drugom dijelu utakmice s Norveškom nisu skinuli niti jedan udarac. Tako se nikoga ne može dobiti.