KAKVA LJUTNJA

Objava koja je izazvala bijes, neki se nisu suzdržali: Prevaro, da imaš imalo srama...

08.04.2024 u 19:09

Bionic
Reading

Promjene u Hajduku bit će jedna od glavnih tema u hrvatskom nogometu tjednima

I dok su predsjednik Lukša Jakobušić i trener Mislav Karoglan postali bivši, sportski direktor Mindaugas Nikoličius i dalje ostaje u klubu. Zasad mu nije uručen otkaz. Upravo on se oglasio putem Instagrama s fotografijom Lukše Jakobušića te je stavio plavo i crveno srce.

No možda bi mu bilo da nije ništa objavio, jer su se u komentarima javili brojni navijači, neki ga napadaju, a drugi ipak nisu protiv njega. No onih negativnijih reakcija je više:

  • Samo ti mr. ostani. Imaš nos za dovesti igrače. Da imaš imalo stida pokupio bi se sam.
  • MR. PREVARA odlazi smeće ti krojiš sportsku politiku, a jedino je to zakazalo. ODLAZI
  • Imali ste veliku šansu, imate 100k ljudi iza sebe u 3mj nove godine, svaku utakmicu stadion pun, a sta vi napravite? Za trenera dovedete čovjeka koji je u Istri nakon 3 kola dobio otkaz...I nemojte se skrivat iza trenera jer igrači kao šta su Odjidja, Diallo, Trajkovski, Mikanovic, Kacaniklic, Anello, Ferro, Borevkovic, Zadnji vezni kojeg se nije dovelo 3 godine do Zapera... Treneri koji su dovedeni da igraju skroz drugi nacin igre od ekipe koja se ima na raspolaganju i slično... a ove slike mi je žao samo jedne osobe a to Niko nisi ti....ne sumnjam da su ti namjere bile dobre ali ima ona koja kaže....Put u pakao popločan je dobrim namjerama.