RAZOČARENJE

Hajdukov Fejs 'zatrpan' ogorčenim komentarima, Nadzorni odbor će se zacrvenjeti...

08.04.2024 u 17:01

Bionic
Reading

Nakon što je Nadzorni odbor Hajduka maknuo predsjednika Lukšu Jakobušića užarila se Facebook stranica splitskog kluba

Ni ove sezone Hajduk neće vidjeti titulu prvaka, u Nadzornom odboru su reagirali maknuli prvog čovjeka, ali brzo su krenule reakcije navijača, a bilo je puno onih koji nisu oduševljeni s takvim scenarijem, a mi smo izabrali one s najviše 'lajkova' koji sve govore.

  • Sami smo si krivi kad smo dopustili da neznalice koji sjede u Nadzornom odboru i nemaju pojma o nogometu donose ovakve odluke i kroje budućnost kluba. Ovim potezom smo vraćeni 10 godina unazad i nakon ovog nam opet slijedi borba za peto mjesto i pojačanja u vidu Memolle, Saida i takvih poluigrača. Našem Lukši hvala na svemu, takvog predsjednika i lidera teško da ćemo ikad više imati.
  • Netko je moral odgovarat za ovaj rezultat, a najmanje je kriv Lukša, 99% navijača ne podupire ovu odluku ali očito su bitni oni 1% huligana koje je on prozval iza utakmice kupa. SRAMOTA.
  • Vrijeme je za prvi veliki test Hajdučke zajednice, ali bez obzira na sve mane i krive poteze koje je povukao, ne vjerujem da taj inkubatora stručnjaka može iznjedriti boljeg predsjednika od Jakobušića. Nama su bile potrebne manje promjene bez diranja u upravljačku strukturu, a bojim se da će ova smjena dovesti do velikog reseta i stagnacije umjesto napredovanja.
  • Lukša Jakobušić, odnosno veliki gospodin, može s ponosom otići sa svoje funkcije i ima za pravo reći da je odradio posao za koji je postavljen. Glupo je tražiti nešto negativno, jer je dosta toga bilo pozitivno. Tko dolazi, neka bude na istom pragu onoga što je radio Lukša. Samo da ne eskalira sada na svim poljima, iz ovoga treba izvući pouku i krenuti još jače. Kadar igrača je dobar, definitivno je prva i glavna stvar postaviti kvalitetnog trenera (trenere)..hvala Lukša i sretno. HŽV
  • Šteta, nakon dugo vremena smo izgledali kao ozbiljan klub...
  • +46
Rijeka - Hajduk, SuperSport HNL, 7.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL
  • Kružni tok. Imali smo priliku nešto napravit, a raspali smo se kad je najpotrebnije. Srami se Nadzorni odbore, a vama hvala na svemu presidente.
  • 10 koraka unazad ste napravili ovim potezom, hvala udruga Naš Hajduk, hvala "navijači", čovjek koji je stvorio ponovo Hajduk vi ste ga šutnuli...
  • Mi da dovedemo Florentina Pereza potrali bi ga do Velike Gospe
  • Udruga "Naš Hajduk" potvrđuje ono što sam tvrdio od samih njezinih početaka; politička organizacija, koja je nedodirljiva i prije svega brine za vlastiti interes uskog kruga svojih i njima odanih ljudi.
  • U četiri godine Jakobušić je napravio i digao Hajduk na razine koje su bile nezamislive do prije njegova dolaska na čelo kluba i sad ste jedva dočekali prigodu da ga smijenite!
  • Jakobušić nakon šta je napokon prozva dilere i huligane koji koriste ime Hajduk za svoje osobne zaštite i čije nerede placa upravo klub ekspresno je dobio otkaz. Nije Jakobušić jedini krivac on je jedan od onih koji je dopustio i žmirio nad svim tim , ali je odgovoran i za akte u ugovorima pojedinih igrača di se igrač kao pojedinac stavlja iznad i trenera i discipline samim tim ni ekipa ne može funkcionirat nit trener može biti autoritet . Ova smjena neće riješiti temeljni problem Hajduka triba tu puno više hrabrosti za temeljite promjene .
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • Ja i moja obitelj članstvo ne obnavljamo dok su ovi koji su smijenili Lukšu u klubu. Mrš, gubo.
  • dok on nije došao igrali su : Jairo, Jradi, Fomitschow i slični, a sad u Hajduku su: Perišić, Livaja, Brekalo, Uremović, Kalinić i itd....
  • imat ćemo se kad kajat... hvala i sretno Jakša nek si se riješio ovog nezahvalnog kluba i "navijača"
  • Preko 100 000 članova 20 000 pretplatnika, prosjek na tribinama preko 20 000 već 3 godine i u kupu i u ligi do zadnjeg igramo, 2 kupa uzeli za redom, dovodimo igrače koji nastupaju za reprezentaciju Perišić, Brekalo Uremović koji je aktivan, još sve imamo i idemo smijenit predsjednika, ne kužim zbog čega i koga sad dovesti koga? Jedva preživljavam ove poraze i sad u ponedjeljak ujutro šok za šokom tuga, sto učinio si ti od života mog.
  • Kakav korak unazad i to ne samo jedan... Mediokriteti ne trpe sposobne i zato idemo još19 godina bez rezultata dostojan Hajdukovog imena. Jedini kome je zbilja stalo do Hajduka je dobio otkaz ??? Od nekog tamo Nadzornog odbora …. Ludilo … Hajdukom i dalje upravljaju banditi.