preokret na poljudu

Josip Pavić zbog Torcide odustao od dolaska u Hajduk; traži se novi predsjednik

09.04.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Kao glavni kandidat za novog predsjednika Hajduka jučer se spominjao Josip Pavić, proslavljeni hrvatski vaterpolist koji je danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta. Pavić je bio želja Nadzornog odbora Hajduka i bio je spreman preuzeti funkciju, ali danas je odustao

Predsjednik NO Hajduka Aljoša Pavelin je, nakon objave o smjeni Lukše Jakobušića s mjesta predsjednika kluba, potvrdio kako 'imamo spremnog čovjeka već neko vrijeme, stupit će na dužnost za malo više od mjesec dana'.

Kasnije je potvrđeno kako je taj kandidat članova NO-a Josip Pavić, proslavljeni hrvatski vaterpolist koji trenutno obnaša funkciju državnog tajnika u Ministarstvu turizma i sporta.

No, sad je potvrđeno kako Pavić ipak neće preuzeti direktorsku poziciju u Hajduku! 

Naime, Torcida i udruga Naš Hajduk ne žele ga u klubu jer se već neko vrijeme bore za to da klub maksimalno bude odmaknut od politike. A Pavić dolazi iz Ministarstvu turizma i sporta i tu je nastao 'kratki spoj'.

Zato je Josip Pavić je, nakon što je doznao za stav Torcide i Našeg Hajduka, odlučio povući kandidaturu za predsjednika Hajduka, doznajemo iz pouzdanih izvora.

NO Hajduka je sad ponovno 'na nuli', počinje potraga za novim kandidatom za mjesto predsjednika, no ovaj bi sad morao biti maksimalno po volji Torcide i Našeg Hajduka. Pitanje je samo postoji li takav?