IDE NA OTKRIĆE TURNIRA

O Ćoriću govori cijeli svijet: Nevjerojatan osjećaj!

27.08.2014 u 09:21

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Borna Ćorić oduševljen je velikom pobjedom protiv Lukaša Rosola, u svojem debitanskom meču u seniorskoj konkurenciji na jednom Grand Slam turniru...

Mladi 17-godišnji Zagrepčanin stigao je u glavni ždrijeb iz kvalifikacija i na tome se nije zaustavio. S glatkih 3:0 u setovima izbacio je iz turnira 27. tenisača svijeta Lukaša Rosola, čovjeka koji je sam kreirao senzaciju prije dvije godine u Wimbledonu, kada je izbacio Rafaela Nadala.

Nakon impresivne pobjede Ćorić je postao jedna od glavnih tema u svijetu tenisa, a sam priznaje da je oduševljen ovim uspjehom.

'Nevjerojatan osjećaj. Rekao sam samom sebi, ako uđem u glavni ždrijeb, to će biti fenomenalno. Sad kad sam još i dobio igrača iz TOP 30, to je nevjerojatno,' rekao je Borna nakon meča pa se zahvalio Ivaniševiću, Ljubičiću i Čiliću koji su mu pomogli savjetima:

'Jako sam ih zahvalan jer su mi puno pomogli. Nisam ga dobro poznavao, ali oni su mi pomogli.'

U sljedećem kolu Ćorić će igrati protiv još jedne senzacije, ali potpuno drukčije. Riječ je o 34-godišnjem Victoru Estrella Burgosu iz Dominikanske republike, koji se pod stare dane probio među 100 najboljih na svijetu, nakon što je već u nekoliko navrata mislio odustati od tenisa.

'Bio sam nervozan kad sam servirao za pobjedu, pogotovo ovdje u New Yorku gdje ima puno Dominikanaca. Gotovo da sam plakao,' priznao je Estrella Burgos nakon impresivne pobjede protiv Nizozemca Sijslinga.