PONIJELE GA EMOCIJE

Novinar napravio glupost godine: Nemam opravdanja!

04.04.2013 u 10:59

Bionic
Reading

Na utakmicama velikih sportskih rivala Partizana i Crvene zvezde nikada nije dosadno, a najnoviji incident dogodio se na košarkaškoj utakmici kada je urednik internetskog portala Telegraf.rs nakon svega loptom pogodio trenera Partizana Duška Vujoševića

Što se utakmice tiče, treba reći kako je po prvi put ove sezone Partizan slavio protiv Crvene zvezde (77:67), ali njihovu pobjedu zasjenila je tučnjava igrača i nepromišljeni potez jednog novinara.

Ukratko, kada su Davis Bertrans i Branko Lazić započeli koškanje, na parketu je nastao potpuni kaos, nakon čega je iskusni Vujošević prišao igračima kako bi ih razdvojio. No u tom trenutku urednik internetskog portala Telegraf.rs Aleksandar Jovanović očito je, ponesen emocijama, napravio nepromišljen potez i loptom je pogodio Vujoševića. Zaista glupost godine jer, kao što se vidi i u videosažetku, Jovanović je ušetao nekoliko metara na parket i loptu snažno bacio u smjeru trenera Partizana.

Ujutro, nakon prospavane noći, urednik internetskog portala Telegraf.rs Jovanović – koji je u srbijanskim medijima poznat i kao sudionik reality šouova - uputio je ispriku Dušku Vujoševiću te cijeloj momčadi, ali i navijačima Partizana i Crvene zvezde.


Priopćenje urednika internetskog portala Telegraf.rs Aleksandra Jovanovića:
'Na košarkaškoj utakmici u dvorani Pionir došlo je do incidenta u kojem su sudjelovali košarkaši Zvezde i Partizana. Na terenu se našlo i dosta navijača, a u jednom trenutku napravio sam nepromišljen potez, loptu koja se našla u mojoj blizini bacio sam u smjeru igrača i tom prilikom pogodio trenera Partizana Dušana Vujoševića u rame. Nemam opravdanja za ovaj potez i želim se ovom prilikom ispričati Dušanu Vujoševiću, Košarkaškom klubu Partizan i navijačima oba kluba. Napominjem da na utakmici nisam bio ni kao novinar, ni kao urednik, ni kao sudionik bilo kakvih reality programa, što je sada brojnim kolegama više nego zanimljivo spomenuti u pokušajima kako me naprave još većim krivcem nego što jesam. Bio sam navijač, ali se nisam ponio kao navijač i priznajem svoju krivnju. Spreman sam ovu ispriku ponoviti i osobno svima koji zaslužuju moju ispriku i svima koji su se zbog ovoga našli povrijeđeni', napisao je u svojoj izjavi Jovanović, kako prenosi Mondo.rs.

Novinar loptom gađao trenera