TO BI BIO TRANSFER

Novi trener Bayerna za Božić poželio Luku Modrića!

26.12.2015 u 12:49

Bionic
Reading

Prema pisanju Gazzette dello Sport, Carlo Ancelotti među igrače koje bi htio kupiti sljedećeg ljeta uvrstio je i svojeg bivšeg veznjaka Luku Modrića...

Umjesto Guardiole, Bayern će od sljedećeg ljeta voditi talijanski stručnjak koji je u karijeri osvajao Ligu prvaka s Milanom, a prije sezonu i pol također i s Real Madridom. Nema sumnje, uspjesi bi se unatoč smjeni stručnog stožera trebali nastaviti.

Njemački, talijanski i španjolski mediji ovih su se dana raspisali o božićnim željama Carla Ancelottija koji gradi još snažniji Bayern u sljedećoj sezoni. Navodno mu je prvi uvjet pri preuzimanju kluba bila garancija da će Robert Lewandowski ostati u Münchenu.

Što se tiče pojačanja, Gazzetta dello Sport piše da je na listi Carlettovih želja i Luka Modrić, hrvatski veznjak koji je bio iznimno važna karika pri osvajanju Lige prvaka talijanskog stručnjaka s Real Madridom. No, problem je što je i 'kraljevski klub' svjestan koliko je Luka bitan i trebat će izvesti iznimno vještu i skupu operaciju da bi se takav posao ostvario. Teško je vjerovati da Ancelotti može ostvariti oboje: zadržati Lewandowskog podalje od Madrida, a uz to uzeti Realu Modrića.

Na listi želja još su navodno i Karim Benzema, Gonzalo Higuain, kao i Lorenzo Insigne te trenutno najtraženiji igrač Serie A, Juventusov argentski napadač Paulo Dybala.

Želje su jedno, a realnost drugo, no s Bayernovim ugledom i budžetom lakše ih je ostvariti, čega je Ancelotti i svjestan...