NIŠTA OD BOŽIĆA

Novi trener Barcelone Xavi sigurno je ostao u šoku kada je doznao koliko smije potrošiti na pojačanja u zimskom prijelaznom roku

11.11.2021 u 16:22

Bionic
Reading

Xavi je preuzeo Barcelonu, ali velikih promjena u svlačionici ne bi trebalo biti, jer mu je uprava kluba dala skroman iznos za pojačanja

Barcelona prolazi kroz veliku krizu, rezultati su loši, igra još gora, a dug od 1,4 milijarde eura ozbiljno remeti poslovanje.

Katalonski velikan barem je uspio dovesti željenog trenera – Xavija Hernandeza, ali legenda kluba sigurno je doživjela bolno buđenje kada je iz prve ruke vidjela kakva je situacija.

Sigurno je Xavi imao ideje kako pojačati momčad, ali prema informacijama španjolskih medija za pojačanja u zimskom prijelaznom roku dobio je tek 10 milijuna eura tako da će se morati snaći s onime što ima u svlačionici.

Inače, nakon što je došao na Camp Nou, Xavi se odlučio zahvaliti čak šestorici igrača te je rekao predsjedniku Joanu Laporti kako ne računa na Umtitija, Lengleta, Neta, Coutinha, Luuka de Jonga i Braithwaitea i da oni mogu već u siječnju napustiti klub.